Zolderkap

Kent u dat? Het hele huis op orde. Alleen die zolder. Iedere keer weer als u er komt, denkt u: Wat zou het toch fijn zijn als die zolder eens een keer een echte ruimte is.

Niet een plek om alleen maar de overtollige spulletjes tijdelijk op te slaan. Niet een plek waar fitnessapparaten en zonnebanken staan te verstoffen. Niet een plek waar oude spulletjes waardeloos staan te worden.

Maar ja, het is al zo druk. En behalve opruimen moet die zolder eigenlijk vooral eens een keer een echte kamer worden. Niet zo’n onafgewerkte stoffige rommel. Maar lekker, mooi geschilderde wanden. Zodat het eindelijk een beautysalon, mancave of welke droomkamer u altijd al wilde hebben, kan worden.

Dus laat mij u helpen. Vanaf € 895,00 incl. BTW (9% op woningen ouder dan 2 jaar) kan ik uw rommelzolder omtoveren in een luxe gespoten kamer. Een echte beautysalon. Een mancave om te gamen. Kortom, die kamer waar u altijd al van droomde toen u uw huis kocht. Of die kamer waar u nu ruimte voor heeft.

Vraag nu uw offerte aan. Ik werk 100% corona-proof volgens de richtlijnen van de RIVM en de branchevereniniging voor schilders.

Ja ik wil graag een offerte voor mijn zolder: