Warehouse spuiten

Het afgelopen jaar is er natuurlijk een enorme stijging geweest in het online bestellen. Een meevaller voor ieder bedrijf dat online zijn zaakjes al op orde had. Het leverde ook allerlei logistieke problemen. Warehouses die uit hun voegen knappen bijvoorbeeld. En dus was en is de noodzaak om naar een grotere locatie te gaan aanwezig.

Het afgelopen jaar hebben wij dan ook al een paar maal mogen helpen bij het verzorgen van een belangrijk onderdeel van zo’n nieuwe locatie: het uiterlijk! We hebben het afgelopen jaar een paar lessen geleerd die wij graag met u delen, als u er toevallig aan denkt om een grotere locatie te gaan gebruiken.

Warehouse spuiten: verhuist uw bedrijf naar een nieuw warehouse? Wij spuiten vooraf het hele warehouse met verf, zodat het er weer als nieuw uitziet
  1. Het uiterlijk. We hadden het er al over. Een prettige omgeving zorgt ervoor dat medewerkers beter functioneren, minder ziek zijn en zich fijn voelen. En behalve technische specificaties voor het schilderwerk aan een opslaglocatie, waarover zo meer, is een schoon, fris uiterlijk belangrijk. Tegelijkertijd wil u geen kapitaal kwijt zijn hieraan. Met creatieve oplossingen en meedenken in die oplossingen leveren wij onze bijdrage. Zo spuiten wij waar mogelijk. Dit zorgt voor een grote verwerkingssnelheid en dus een korte doorlooptijd van het werk, maar ook voor een prachtig eindresultaat waar uw medewerkers zich prettig zullen voelen!
  2. De techniek. U heeft er niets aan als er nog wekenlang een verflucht rondhangt op uw nieuwe plek. Eventjes zal dat misschien lekker fris ruiken, maar uw klanten zitten niet te wachten op bestellingen met een verflucht. Uiteraard gebruiken wij geurarme verven die voldoen aan alle eisen om binnen te mogen verwerken, ook in grote hoeveelheden. Maar Van Muilwijk Schilderwerken gaat verder dan dat. Op aanvraag kunnen wij ook verven gebruiken die bijvoorbeeld CO2 neutraliseren. Handig en veilig als er bijvoorbeeld uitstoot binnen terecht komt van vrachtwagens of machines. Ook hebben we goede ervaringen met andere luchtzuiverende verven. En wilt u juist een verf waarop bacterien geen kans hebben, bijvoorbeeld omdat u met levensmiddelen werkt? Ook dat kan en hebben wij ruime ervaring mee opgedaan.
  3. De vloer. Een vaak vergeten onderdeel is de vloer. Wist u dat de meeste vloercoatings ook gespoten kunnen worden? Dat dat een zeer hoogwaardige vloer kan opleveren, die bestand is tegen allerlei belastingen. Van de banden van vorkheftruck tot en met plakband dat per ongeluk op de vloer valt. Als de vloer niet of slecht behandeld is, blijf je zelfs zoiets kleins zien. En over uiterlijk gesproken: wat dacht u van een vloer in de bedrijfskleuren? Of juist het logo erin verwerkt? Het kan allemaal!

Bent u zich aan het orienteren op een nieuwe bedrijfsruimte? Wij denken graag vast met u mee! Laat hieronder uw naam en telefoonnummer of e-mailadres achter en laat u verrassen door onze ideeen en ervaring!